Kontaktirajte nas

Avtodeli Herkules

Telefon: (8h-16h)
+38640-281966
+38641-661504
Email (24/7):
Avtodeli herkules email
Katalog

Blog / Novice RSS 2.0

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV STRANK

V skladu z novo splošno uredbo o varstvu podatkov (BDPR) in Uredbo o zaščiti osebnih podatkov (GDPR) vam želimo pojasniti metodo obdelave oziroma procesiranja vaših osebnih podatkov v podjetju HERKULES d.o.o., Pusti Javor 8, 1296 Šentvid pri Stični.

Vse osebne podatke katere pridobimo od vas, torej vaše ime, priimek, telefonsko številko, poštni naslov in e-poštni naslov, se uporablja in obdeluje izključno za namen neposrednjega trženja in izpolnjevanja naših zakonskih obveznosti in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi.

Vaše ime, priimek, telefonsko številko in e-poštni naslov uporabljamo za posredovanje ponudbe in realizacijo naročil.

Vaši podatki bodo shranjeni in obdelani samo za te namene in sicer v obdobju treh let od datuma pridobitve podatkov. Če ne želite, da bi vaše podatke uporabljali za poslovno sodelovanje z nami, bomo vaše osebne podatke trajno izbrisali.

Če želite informacijo o vaših osebnih podatkih, katere hranimo, če želite, da vam posredujemo informacije o tem, kako bomo obdelali vaše osebne podatke, če želite, da podjetje Herkules d.o.o. spremeni ali trajno izbriše vaše podatke, lahko pošljete zahtevo na info@herkules.si.

HERKULES d.o.o.
(prazno)
 
Blog / Novice


© Avtodeli Herkules.