Kontaktirajte nas

Avtodeli Herkules

Telefon: (8h-16h)
+38640-281966
+38641-661504
Email (24/7):
Avtodeli herkules email
Katalog

Osnove zaupnosti in varovanje zasebnosti

Za podjetje HERKULES d.o.o., spletno trgovino z avtodeli in dodatno opremo so vsi prejeti osebni podatki uporabnikov in kupcev Spletne trgovine Herkules, kot so: ime, poštni naslov, elektronski naslov, telefonska številka zasebni in zaupni. Osebne podatke, katere nam posredujete ob registraciji, po elektronski pošti in telefonu, shranimo na varno mesto. Dostopni so le pooblaščenemu osebju oz. trgovcem, uporabljajo pa se izključno za trženje naših izdelkov oz. v korist naših strank. Podjetje HERKULES d.o.o. osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam.

Zbiranje podatkov

Pri pregledovanju naše spletne strani vam je anonimnost zagotovljena. Osebnih podatkov ne zbiramo. Svoje osebne podatke, kot so ime, poštni naslov, elektronski naslov, telefonska številka, nam prostovoljno zaupate ob registraciji v naši spletni trgovini, zaradi korespondence, nakupa, ali sodelovanja v spletnih raziskavah, itd. Podjetje HERKULES d.o.o. lahko zadrži elektronska sporočila, katera ste poslali spletni trgovini Herkules (info@herkules.si), jih pošlje vzdrževalcu spletne strani ali našim drugim sodelavcem, ki sodelujejo v spletni trgovini Ta smejo biti na vpogled, vendar le za notranjo uporabo podjetja HERKULES d.o.o. in za nenehno izboljševanje dela v celotnem podjetju. Podjetje HERKULES d.o.o. dnevno analizira podatke o obiskanosti spletne trgovine Herkules, statistiko dnevnih obiskov, dnevno pobiranje določenih datotek, iz katere države je bil obiskovalec, ki je pobral datoteko. Zbrana statistika nam služi za izboljševanje uporabnosti in prijaznosti na sami strani, lahko pa jo posredujemo tudi tretjim osebam, toda tovrstna statistika ne vsebuje nobenih osebnih podatkov, saj nikakor ne služi v te namene.

Uporaba podatkov

Podjetje HERKULES d.o.o. lahko uporabi podatke, ki jih pridobi od uporabnikov za izvršitev storitve, za ugotavljanje zanimanja potrošnikov za določene izdelke ali, da obvesti uporabnike o novostih v spletni trgovini. Tovrstne ponudbe lahko temeljijo na podatkih, pridobljenih v spletnih raziskavah, podatkih, ki prikazujejo nakupne preference, elektronski pošti, poslani na naslov info@herkules.si ali na spletno stran www.herkules.si. Vsi seznami osebnih podatkov naslovov, ki jih uporabimo, da vam pošljemo ponudbo izdelkov ali obvestila, so zbrani in vodeni pod strogimi pogoji, vpeljanimi ravno z namenom, da ščitimo varnost in zasebnost osebnih podatkov naših strank. Podjetje HERKULES d.o.o. bo naredilo vse potrebno, da ugodi vsem zahtevam, da se odstranijo imena s tovrstnih seznamov.

Razkrivanje

Za podjetje HERKULES d.o.o. so vsi vodeni individualni podatki uporabnikov in kupcev spletne trgovini Herkules strogo zaupni. Osebnih podatkov, ki jih zberemo na spletni strani, po elektronski pošti info@herkules.si ali po telefonu, ne razkrivamo tretjim osebam, razen če tako določa zakon. Podjetje HERKULES ne prodaja, ne daje v najem in ne prenaša osebnih podatkov drugim organizacijam.

Mladoletniki

Podjetje HERKULES d.o.o. nima namena zbirati kakršnih koli podatkov, ki omogočajo identifikacijo (ime, naslov ali telefonska številka) mladoletnih oseb. Kjer bo primerno, bo podjetje HERKULES d.o.o. posebej svetovalo mladoletnikom, naj na spletno stran ne posredujejo teh podatkov.

Prostovoljna uporaba

Z uporabo spletne strani spletne trgovine Herkules sprejemate spletni protokol varovanja zasebnosti podjetja HERKULES d.o.o.. Če se z izjavo o varstvu zasebnosti ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani spletne trgovine Herkules ne uporabljate. Pridružujemo si pravico, da po lastni presoji, kadarkoli spremenimo, prilagodimo, dodamo ali odvzamemo dele izjave. Prosimo vas, da občasno še kdaj pregledate vsebino izjave. Vaša nadaljnja uporaba spletne strani spletne trgovine Herkules po vpeljavi sprememb pogojev v izjavi bo pomenila, da se s spremembami strinjate.
(prazno)
 
Blog / Novice


© Avtodeli Herkules.